Ondernemers in de kijker: deel 1

Ondernemers in de kijker: elke maand zetten we enkele groeibedrijven in de kijker.

Elke maand zullen wij enkele van onze laureaten in de kijker zetten. Deze maand is het de beurt aan volgende 5 scale-ups! Inspiratie verzekerd 🙂 

Our Daily Bottle

Kan jij ook genieten van een goed glas wijn af en toe? Dan is een abonnement van Our Daily Bottle echt iets voor jou! Kies de formule die het best bij jou past en ontvang per maand 1 fles rode en 1 fles witte wijn thuis geleverd! Zo kan je steeds heel wat lekkere wijnen van kleinere wijnboeren aan een betaalbare prijs ontdekken! Santé!

Meer info: https://ourdailybottle.com

Chestnote

Wil jij een blijvende herinnering aan deze zomer? Maak dan een Chestnote voor jouw vrienden en familie! Dat bericht kunnen ze alleen maar openen op een bepaalde dag, uur en locatie. Neem je gsm bij de hand en maak een originele video boodschap.Waar wacht je nog op?

Meer info: https://chestnote.com

Jaswig

Gedaan met zitten en rugklachten want deze staande bureau zorgt voor een gezondere en actievere levensstijl. En bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen en zien ze er ook leuk uit! Eigenlijk ideaal voor het hele gezin. Goed meegenomen, toch?

Meer info: http://www.jaswig.be

Floom

Kan jij ook genieten van een lekker ontbijt? En wat als dat lekker ontbijt ook nog eens gezond is? Dan ben je bij FLOOM aan het juiste adres! FLOOM staat voor zelfgemaakte granola en muesli op basis van natuurlijke ingrediënten zoals noten, zaden, pitten en gedroogde vruchten. Heerlijk met wat yoghurt of zelfs zo als tussendoortje! Hou zeker de site in de gaten want Julie van FLOOM komt geregeld met nieuwe varianten die allemaal overheerlijk zijn. Smullen maar!

Meer info: http://www.floom.be

Deeleenkoe

Waarom geen barbecue organiseren met het hele gezin deze zomer? Gezellig samen genieten van een lekker stukje vlees. Voor dat lekkere vlees ga je best naar barbecuebox.be ! Een box gevuld met alleen maar (h)eerlijk vlees! Je leest het correct, ook eerlijk vlees want zij garanderen dat ze enkel dieren slachten als al het vlees verkocht en verdeeld is. Zo is het vlees 100% vers wanneer het bij jouw thuis geleverd wordt. Loopt het water jou ook al in de mond? 🙂

Meer info: http://www.barbecuebox.be/nl

About the author

Leave a Reply