Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Annelies, Happiness Handler & Office Manager Netwerk Ondernemen

20 augustus 2018

Sinds vorige week hebben we er een nieuwe toffe collega bij, Annelies! Sorry Marc en Gert, we krijgen er alweer een sterke vrouw bij ;).

Annelies startte haar carrière in Londen waar ze 5 jaar gewoond en gewerkt heeft voor Starwood Hotels & Resorts. Na 5 jaar waagde ze zich aan een wereldreis samen met haar zus waarbij ze gedurende 9 maanden voet aan wal gezet heeft in Zuid-Afrika, Indië, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Wat ze daaruit meeneemt? Vooral de ontmoetingen met verschillende personen onderweg. Want de beste herinneringen hangen volgens Annelies samen met de mensen die ze ontmoette. Kunnen we bij Netwerk Ondernemen alleen maar beamen!

Na de wereldreis besloot ze terug naar België te komen, maar was ze niet klaar om naar haar ‘roots’ terug te keren aan de Vlaamse kust. Ze was op zoek naar een bruisende stad zoals ze gewend was in Londen, en besloot daarom zich te settlen in Antwerpen. Gedurende 8 jaar deed Annelies heel wat ervaring op als Project Leader voor internationale events bij BCD Meetings en Events.

Na 8 jaar was het tijd voor een nieuw hoofdstuk: Happiness Handler & Office Manager bij Netwerk Ondernemen. What’s in a name?! Wel ja, Annelies zal ons team versterken met haar jarenlange ervaring als event manager, haar organisatorische skills en haar optimisme. En waarom net Netwerk Ondernemen? Als kind heeft Annelies niets anders gekend dan het ondernemerschap. Haar ouders hadden eerst een eigen restaurant en daarna een eigen winkel. Daarnaast is haar partner ook zelfstandig Podoloog dus ondernemen is haar niet vreemd. Ze gelooft er ook sterk in dat het samenwerken met jonge en succesvolle ondernemers enorm stimulerend werkt en daar is ze naar op zoek. Een nieuwe uitdaging waar ze zelf energie uithaalt.

Wanneer Annelies niet aan het werk is, is ze volop in de weer met haar 2 dochters Lilly (6) en Stella (3) en kan je haar vaak aan de zee terugvinden. En het Noorderlicht zien, dat is iets dat op haar bucketlist staat voor de komende jaren.

Heb je nog vragen voor Annelies of wil je haar gewoon zelf even welkom heten? Dat kan via awarreyn@netwerk-ondernemen.org of spring eens binnen op kantoor in Antwerpen 😉

 

Terug naar overzicht

Reageer op dit artikel

(Je reactie moet goedgekeurd worden alvorens die op de website verschijnt)