Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Meet Lena – onze nieuwe Communication Guardian

15 juni 2020

Tijdens de corona lock-down zijn wij bij Netwerk Ondernemen niet blijven stilzitten, in tegendeel. Lena Steenbeke heeft sinds 3 juni haar intrede gemaakt binnen ons team en zal voortaan onze “Communication Guardian” Elise opvolgen in haar rol.

Terwijl ze de knowhow van Elise in zich opneemt, maakt ze van de gelegenheid gebruik om zichzelf alvast aan jou voor te stellen d.m.v. acht voorwerpen die haar typeren als persoon

1. Tekeningen

Ik ben een creatieve duizendpoot en hou ervan om creatief te zijn in elke zin van het woord. Enerzijds ben ik sterk in het bedenken van oplossingen in complexe situaties.

Anderzijds hou ik ervan om mezelf even te verliezen in tekenen, knutselen, .. Deze tekeningen maakte ik tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Lucas (16 maanden ondertussen). Samen met nog twee schattige diertjes versiert dit kwartet de muur boven zijn bed.

2. Badspeeltje

Misschien wat de vreemde eend in de bijt, maar een heerlijk warm (lees: heet!) bad is voor mij het ontspannenste wat er is. In bad gaan, staat voor mij gelijk aan even alles loslaten en eens helemaal niets doen.

Nu ja, niets is veel gezegd. Ik hou ervan om mijn bad-moment te gebruiken om alles even op een rijtje te zetten, mijn to-do’s voor de komende dagen te bepalen en podcasts te beluisteren.  Bovendien maakt het bad het onmogelijk om snel nog even de was in te steken, de vaatwasser te legen, … je zit als het ware “vast” in dat bad en kunt voor de komende tijd even niets anders doen dan dat. Haa.. rust!

3. Smartphone

Eerlijk is eerlijk. Ik ben er lichtjes mee vergroeid en ga zelden of nooit weg zonder mijn smartphone bij de hand. Het is nu eenmaal een all-in-one toestel waarmee ik dagelijks video’s en foto’s, to-do lijstjes, boodschappenlijstjes, .. maak en mijn hersenspinsels in bijhoud. Kortom, het is mijn digitale rechterhand.

4. Motorhandschoenen

Ik rij met een Kawasaki Z800 en dit machine typeert mij meteen op zoveel verschillende manieren. Ik heb namelijk graag dat de dingen vooruit gaan. Ik ben zo iemand die zeer slecht is in iets rustig aan doen. Rustig joggen bijvoorbeeld is voor mij lopen tegen minstens 9 à 10 km/u, trager is moeilijk tot onmogelijk. Bijgevolg hou ik er dus wel van om eens goed gas te geven.

5. Fietshelm

Ik ben een sportief iemand die sport vooral ziet als een middel tot een doel. Namelijk mij goed in mijn vel voelen en ontstressen. Afwisseling is key voor mij dus naast mijn fiets, zie je mij ook wekelijks lopen (met mijn honden naast en Lucas in de buggy), op de trampoline voor een energieke workshop in real-life of online,…

Naast zelf sporten, krijg ik ook enorm veel energie van het coachen en begeleiden van mensen naar hun fitste zelf. Vanuit die passie stampte ik 5 jaar geleden Activeate uit de grond, waarin ik de afgelopen 4 jaar voltijds actief was als personal fit coach voor individuen en bedrijven met o.a. unieke workshops op locatie op trampolines, kangoo boots, …

Sinds 3 juni zet ik mijn zaak verder in bijberoep in combinatie met mijn nieuwe uitdaging binnen Netwerk Ondernemen!

6. Draagzak

Sinds 7 februari 2019 ben ik mama geworden van een pittig kereltje, Lucas. Ik vind het fantastisch om mama te zijn en hem vanalles te leren, samen een stapje in de wereld te zetten, hem te zien groeien,.. (even wat melige mom-talk, sorry not sorry!)

In elk geval, mijn ultieme must-have als mama (maar kan voor papa’s uiteraard ook!) is mijn draagzak/-doek. In die eerste maanden is een doek lekker knus en gezellig, maar nadien is een draagzak waarbij je je mini-me zowel naar voor, naar je toe als op je rug kunt dragen gewoon fantastisch!

7. Onderlegger

Wat kan ik zeggen, balance is key! Dus naast werken, sporten, mama zijn, huishouden, … is rust en ontspanning van tijd tot tijd cruciaal om voorgaande te kunnen blijven doen zonder eraan ten onder te gaan. Een hapje en een drankje gezellig op het terras ga ik dan ook niet snel weigeren 😉

Mijn go-to drink is meestal een wodka-red bull of een fris glaasje Bellini als ik thuis geniet vanop mijn terras of een Mojito als dat op de kaart staat wanneer we uit eten gaan.

 8. Leiband

Last but not least, verdienen mijn twee harige monstertjes ook een plaats in deze blog. Ziko en Kai, twee border collies met een verschillend karakter die overeenkomen als echte broers (lees: het zit er van tijd tot tijd eens bovenhands op, maar ze kunnen niet zonder elkaar).

Ze zijn al 5 à 6 jaar (de ene is een jaartje ouder dan de andere) deel van ons gezin. We gaan  er ook wekelijks mee naar de hondenschool.  Al lang niet  meer om hen nieuwe zaken aan te leren, ondertussen luisteren ze goed, maar vooral omdat border collies energieke beesten zijn die graag werken en de hondenschool is naast het lopen een ideale uitlaatklep.

 

Lena Steenbeke Meet the team communicatiemanager

 

Terug naar overzicht

Reageer op dit artikel

(Je reactie moet goedgekeurd worden alvorens die op de website verschijnt)