Spring naar de inhoud

Olivia wou musicalster worden

Netwerk Ondernemen > Over ons > Olivia wou musicalster worden
Olivia wou musicalster worden, maar is vandaag Communication Manager bij Netwerk Ondernemen

Olivia wou musicalster worden. Vandaag is ze Communication Manager & Queen behind the screen bij Netwerk Ondernemen. Hoe weerspiegelt de kinderdroom zich in haar huidige functie?

Als kind namen oma en opa me elk jaar mee naar de nieuwste musical van Studio 100. Sprookjes kwamen op het podium tot leven. Zingen, dansen, acteren, de kostuums en het drama: ik kon er amper genoeg van krijgen. Na de show kochten mijn grootouders de cd met liedjes, die mijn zus en ik dan meekweelden op onze kamer. Het was duidelijk: ik zou musicalster worden!

Je zal me sneller zien openbloeien achter de schermen dan voor de camera

De fascinatie bleef ook in mijn puberjaren nog hangen, hoewel die toen wel eens durfde meedraaien met mijn wisselende muziek- en kledingstijlen. Jammer genoeg kan ik niet erg goed zingen en heb ik last van plankenkoorts. Ook bij Netwerk Ondernemen zal je me sneller zien openbloeien achter de schermen dan voor de camera. Mijn breed interesseveld maakte het na het middelbaar niet gemakkelijk om een studiekeuze te maken. Ik ben dan ook het wandelend cliché van de ‘pol&soccer’: met Communicatiewetenschappen zou ik nog alle richtingen uitkunnen. Gelukkig ben ik nog steeds heel blij met die keuze: de richting triggerde mijn weids interesseveld op alle vlakken en verbreedde mijn horizonten.

Bij Netwerk Ondernemen hou ik dan ook met veel plezier heel wat communicatieve balletjes in de lucht. Net zoals een musicalster eigenlijk, die moet ook van alle markten thuis zijn om haar podiumprésence waar te maken!

Ons magazine:
the network talks

Wil je graag meer weten over ons? Wie beter dan onze mentors, founders en partners om je te meer te vertellen over Netwerk Ondernemen. Lees er alles over in de zevende editie van ons magazine, The Network Talks! 

Netwerk Ondernemen