Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Ondernemersverhalen

27 juli 2020

Ben jij een ondernemer en zie je soms ook door het bos de bomen niet meer met al die acceleratoren, start-up hubs, business coaches,… ? Zoek jij simpelweg een duidelijk overzicht van waar je terechtkunt met vragen rond:

  • het starten van je eigen zaak,
  • het boosten van je sales,
  • het uitbouwen van een relevant ondernemersnetwerk,
  • internationale groei,

Dan zit je goed bij Netwerk Ondernemen. Want samen met Start it @KBC zetten we onze schouders onder het aanpakken van die versnippering in het start-up en scale-up ecosysteem, en bundelen we onze krachten om  groeibedrijven  te ondersteunen d.m.v. vier programma’s: Mentor Me, Women in Tech, Boost Me en Market Me.

Benieuwd naar wat onze programma’s voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Hieronder vind je 7 ondernemersverhalen terug van ondernemers binnen het Netwerk Ondernemen en Start it @KBC netwerk.

Wim Seynaeve : CEO van PKF-VMB Belgium

Van lessons learned tot specifieke inzichten. Wim wil met zijn rol als mentor binnen ons Mentor Me programma andere ondernemers wapenen tegen de hindernissen van de start-up jungle

Lees hier zijn ondernemersverhaal: Wim Seynaeve – Mentor Me

Daisy Bohyn: co-founder van Staenis 

Ik onderneem al vier jaar, en heb intussen wel wat watertjes doorzwommen in de bouwsector. Als er één ding is dat ik heb geleerd, dan is het wel het belang van een goed netwerk.

Lees hier haar ondernemersverhaal: Daisy Bohyn – Market Me

Elisabet Lamote: co-founder bij Trooper

Bij Trooper blijven we nood hebben aan de ervaring en expertise van iemand die de grote ups & downs al achter de rug heeft.

Lees hier haar ondernemersverhaal: Elisabet Lamote – Female Founders

Jan Verlinden: founder van Ritchie

Voor ik van start ging met Ritchie, werkte ik 22 jaar in grote, internationale bedrijven. Ik had dus hier en daar wel ervaring
opgebouwd, maar van bepaalde aspecten rond het ondernemerschap had ik nog geen kennis.

Lees hier zijn ondernemersverhaal: Jan Verlinden – Mentor Me

Jurgen Goens: oprichter en CEO van Lilo

Waar Start it @KBC start-ups in alle fases accelereert, lijkt Netwerk Ondernemen zich meer toe te spitsen op de scale-ups. Zo ontstaat er een natuurlijke doorstroming.

Lees hier zijn ondernemersverhaal: Jurgen Goens – Tech Founder

Walter Van Uytven: CEO bij Awingu

Netwerk Ondernemen is een belangeloze familie van expert-ondernemers. Stuk voor stuk halen ze voldoening uit het begeleiden van jonge ondernemers.

Lees hier zijn ondernemersverhaal: Walter Van Uytven – Boost Me

Dewi Van De Vyver: CEO bij Flow Pilots

Als mentor probeer ik start-ups vooruit te helpen. Dat doe ik met een kritische en probleemoplossende kijk op hun ondernemers-idee. Ondernemen zit nu eenmaal in mijn bloed. Het geeft mij energie, die ik als mentor graag doorgeef aan anderen.

Lees hier haar ondernemersverhaal: Dewi Van De Vyver – Women in Tech

Terug naar overzicht

Reageer op dit artikel

(Je reactie moet goedgekeurd worden alvorens die op de website verschijnt)