Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Podcast ‘Ondernemers op de sofa’: jullie favoriete episodes van 2021

20 december 2021

 

In onze podcast ‘Ondernemers op de sofa’ gaan we in gesprek met Belgium’s finest entrepreneurs. Dit waren jullie favoriete sofatalks van 2021. 

1. Op de sofa met Mieke Martens (VLAIO) & Brent Luyckx (4Gold)

Met bedrijf 4Gold wil founder Brent Luyckx het raakvlak tussen sportvoeding en wetenschap vergroten aan de hand van onze persoonlijke sleutel: DNA. Mieke Martens werkt bij VLAIO en ondersteunt innovatieve groeiondernemers, zoals Brent. Haar specialisatie ligt in ‘food’ en ‘life sciences’. De klik met 4Gold was er dan ook meteen. Over groeisubsidies, het Baekeland-mandaat en marktleider worden met steun van het Vlaamse ecosysteem. Luister via Spotify of lees/kijk hier.

2. Op de sofa met Mathias Van Dosselaer (Yondr) & Mieke Van Hoydonck (Bank van Breda)

Een team aansturen… veel startups en scale-ups krijgen er voor het eerst mee te maken. We praten erover met Mathias (Founder van Yondr) en Mieke Van Hoydonck (District Manager bij Bank Van Breda). Op het eerste zich zijn een bank en een VR agency twee heel verschillende werelden. Naast hetzelfde dorp als woonplaats en aangetrouwde familie, hebben Mieke en Mathias nog iets gemeenschappelijk: ze hebben beide ervaring met het opleiden, managen en aansturen van een team. Luister mee via Spotify of lees/kijk hier.

3. Op de sofa met Pieter Lesage (Studio Dott.) & Steven Leunens (Meta)

De coronacrisis gooit roet in het eten, maar opent tegelijk nieuwe deuren. Dat geldt voor zowel Steven Leunens als Pieter Lesage. Deze founder in e-sports en zijn mentor uit productontwikkeling vonden hun raakvlak in de cijfertjes. Op onze sofa praten ze over de (toch niet zo?) klassieke wetmatigheden van het ondernemerschap. Luister mee via Spotify of lees/kijk hier.

Ook interessant

Terug naar overzicht

Reageer op dit artikel

(Je reactie moet goedgekeurd worden alvorens die op de website verschijnt)