Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

 THE BUBBLE EDITION

Op 16 september 2020 vond de Mentor Talks 2.0 oftewel de ‘hybride’ bubbel-editie plaats.

Vanuit 15 fysieke en meer dan 50 online bubbels, volgden ondernemers aandachtig de inspirerende verhalen van internationale sprekers. Geniet na van onze aftermovie!

Ons event gemist? Op ons YouTube-kanaal vind je de volledige uitzending van Mentor Talks terug.

De sprekers

Thierry Bouffioux (NL) is naast serial entrepreneur ook investeerder. 95-98% van de start-ups falen. In zijn keynote gaat Thierry hier dieper op in en waarom dit niet genormaliseerd mag worden. Events zoals Failing Forward of Fuckup Nights dragen nog steeds bij aan de normalisering van dit percentage. Maar genoeg is genoeg! Dokters en piloten hebben toch ook geen recht op falen?

 

Aurelien de Meaux (FR) (co-founder Cheerz). Een Parijse startup die aan instant photo printen doet. Met de komst van de smartphone is er geen ontkomen aan: foto’s trekken doe je in een vingerknip. Maar wat doe je met die mobiele foto’s? Cheerz zorgt ervoor dat jouw mooiste herinneringen tot leven komen! Aurelien brengt zijn ondernemersverhaal en hoe zij geëvolueerd zijn tot Europese speler op een paar jaar tijd.

Susanne Birgersdotter (SWE)is een Zweedse serial onderneemster en investeerder die een #1 Appstore app ontwikkelde vanuit haar eigen keuken. Ze is de voorbije 7 jaar uitgegroeid tot 1 van de meest invloedrijke en inspirerende onderneemsters en brand builders. Daarnaast richtte ze ook IGOTCHA, SthlmAppLab, SBDM en Birgersdotter Innovate op waar ze haar eigen fashion en tech brand heeft. Daarnaast schreef ze ook een boek: Pivotal Moments.

Luc De Clerck (BE) heeft heel wat ervaring achter de rug als ondernemer. Hij vertelt zijn verhaal over hoe hij van Avantida, een logistieke start-up , een internationale scale-up maakte. Wat Luc energie geeft? Bedrijven en geweldige teams bouwen.

PROGRAMMA

18u00 – Ontvangst in de verschillende bubbels

18u55 – Ontvangst op het online platform voor de start van Mentor Talks

19u00 – Aurelien de Meaux / Cheerz.com (FR)

19u30 – Thierry Bouffioux / serial entrepreneur & investor (NL)

20u00 – Pauze (in de bubbels: tijd om even iets te eten en te drinken)

20u30 – Susanne Birgersdotter* / World Women Network , SBDM AB and SBDM Americas (SWE)

21u30 – Einde programma en netwerking in de bubbels

Past editions