Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Mentor Talks

Volgende editie: 23 mei 2018
Bekijk programma

Mentor Talks

De Mentor Talks (het vroegere ‘No Nonsense Conference’) is uitgegroeid tot dé jaarlijkse conferentie over leider- en ondernemerschap!

Verwacht je aan een interactieve avond, waar vlot wordt geschakeld tussen serieuze thema’s, netwerking en een welgekomen portie inspiratie en fun.

Op het programma

  • Internationale en nationale keynote sprekers.
  • Scale-ups aan het woord.
  • Virtuele money fonds om uit te delen aan scale-ups.
  • Netwerking.

Volgende editie
– 23 mei 2018 –

Op 23 mei vindt de 2de editie plaats van Mentor Talks. Vier keynote sprekers betreden het podium en delen hun ondernemersrollercoaster met jullie. Deze editie pakken we het ook iets anders aan. Vier scale-ups brengen hun pitch in Pecha Kucha stijl en proberen zo het publiek te overtuigen van hun product of dienst! Dankzij de app Buzz Master kan elke deelnemer namelijk een virtueel budget van 200.000 euro investeren maar ze moeten niet.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Onze 4 keynote sprekers hebben elk een straf verhaal waarbij je zonder twijfel met heel wat inspiratie en nieuwe ideeën naar huis gaat.

Jonas De Cooman

Jonas De Cooman

Co-Founder Spott

Jonas is geen ondernemer pur sang maar hij startte samen met zijn co-founder Michel De Wachter Spott in 2015. Zij vertrokken met een idee en dat resulteerde in een succesvolle scale-up waarbij focus houden cruciaal was.

Sihame El Kaouakibi

Sihame El Kaouakibi

Serial Social Entrepreneur

Sihame is wat je noemt een serial social entrepreneur. Zij startte in 2009 Let’s Go Urban om een verschil te maken voor de nieuwe generatie. Daaruit vloeiden 2 succesvolle spin-offs: Let’s Go Urban Acadamy en Let’s Go Urban Network. Een uiterste boeiende keynote over talent en diversiteit op de werkvloer. (sihame-el-kaouakibi.com)

Mark van der Heijden

Mark van der Heijden

Founder Wanderbrief

Mark nam ontslag in 2014 en reisde de wereld rond als ‘The Backpacker Intern’ gedurende 2 jaar. Hij werkte maar liefst op 7 verschillende continenten, in 27 landen en voor 32 bedrijven. Deze ervaring leidde tot de start van Wanderbrief: een platform dat mensen helpt om al werkend de wereld te verkennen als Digital Nomad. (markvanderheijden.world)

Ali Mahlodji

Ali Mahlodji

Co-founder WATCHADO

Ali werd geboren in Iran maar zijn ouders vluchtten tijdens de revolutie in Iran naar Oostenrijk. Hij werd groot in een vluchtelingenkamp in Oostenrijk en verhuisde later naar Wenen. Een inspirerend en ongewoon verhaal dat leidde tot de start van WATCHADO, een online video platform dat dienst doet als handleiding voor levensverhalen en jobs. Hij mocht reeds heel wat prijzen in ontvangst nemen waaronder Youth Ambassador for Life van de EU. (www.ali.do)

Het Programma

17:30 – Registratie & voorgerecht

18:00 – Opening Mentor Talks door host Cynthia Reekmans

18:10 – Jonas De Cooman – Co-founder Spott

18:35 – Sihame El Kaouakibi – Serial Social Entrepreneur & founder Let’s Go Urban

19:05 – Pecha Kucha

19:45 – BREAK – diner

20:30 – Mark van der Heijden – Founder Wanderbrief

21:00 – Ali Mahlodji – Co-founder WHATCHADO

21:40 – Dessert, drinks & networking

Grijp je tickets

Heb je nog geen ticket kunnen bemachtigen? Wees er dan snel bij! Online kan je tot en met 13 mei een ticket kopen, anders heb je nog steeds de kans om aan de deur te kopen.