Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

✨ Gloednieuw corona-proof concept ✨

Mentor Talks 2.0, de bubbel-editie, vindt woensdag 16 september plaats vanaf 18u00. Het wordt gegarandeerd een inspirerende avond met internationale sprekers en een unieke mogelijkheid om te netwerken. Bovendien is het event helemaal gratis!

Scroll snel verder en ontdek er alles over.

Wat mag je verwachten?

Mentor Talks zal dit jaar online doorgaan maar mét oog voor netwerking dankzij ons vernieuwende “bubbel-concept” waarbij we doorheen Vlaanderen diverse bubbels zullen creëren met telkens 10 ondernemers waarmee je samen, in real-life, de sprekers digitaal kunt volgen en tussendoor de ruimte krijgt om op een unieke manier te netwerken met de ondernemers in jouw bubbel.

Een aantal van onze mentoren en wijzelf (uiteraard!) zullen ons kantoor openstellen en een bubbel hosten waarin we jou graag verwelkomen!

Het is echter ook mogelijk om het event uitsluitend online te volgen en ervoor te kiezen om niet bij een fysieke bubbel aan te sluiten. Al mis je dan wel de aangeboden food & drinks en de mogelijkheid tot netwerking 😉

PROGRAMMA

We zijn nog volop onze bubbel-locaties aan het vastleggen en alles concreet aan het inplannen met onze sprekers dus voor het exacte programma moet je nog heel even geduld hebben.

Maar dat het een uniek event wordt dat je niet wilt missen, staat vast. De toegang is beperkt dus boek alvast je plaatsje via de link hieronder naar de Eventbrite pagina. Zo kan je (indien gewenst) inschrijven bij een bubbel en krijg je toegang tot de gegevens om in te loggen voor dit event. Want first come, first served!

 

Get inspired