Find your co-founder

Marie Claessens en Kaat Claessens van de Mocktail Club, co-founders, Netwerk Ondernemen

Find your co-founder

Op zoek naar de ideale co-founder voor je groeibedrijf? We got you covered.

Why?

Wat is één van de belangrijkste bouwstenen voor het succes van een bedrijf? Juist, het team. Dat blijkt niet alleen uit gefundeerd onderzoek, maar ook uit bevraging van onze community.

Scale-ups met complementaire co-founders en een duidelijke rolverdeling zijn over het algemeen meer succesvol dan de one-man-teams. Het zoeken – en vinden – van de perfecte co-founder is dan ook één van de meest kritische én tijdrovende taken binnen een groeiende onderneming.

WAAROM KIEZEN VOOR
“FIND YOUR CO-FOUNDER”?

✨  MAGIC

We know the magic. Netwerk Ondernemen kent het reilen en zeilen, de valkuilen en successen van groeibedrijven. Onze secret sauce? Passie voor ondernemers!

🏅 MATCHMAKER

Dankzij ons sterk netwerk en jarenlange ervaring in het verbinden van ondernemers, weten we wat werkt tussen co-founders. En wat niet. Dat maakt van Netwerk Ondernemen de ideale matchmaker.

🦄 UNIEKE SERVICE

Hoewel er al een aantal alternatieven op de markt zijn (headhunters, selectiekantoren…), dekken deze de specifieke noden niet. Een selectiebedrijf voor complementaire (co-)founders bestaat nog niet.

💩 TOTAALPAKKET

We do give a shit en ontzorgen jou. Ons totaalpakket op maat sluit perfect aan op jouw vraag, verwachtingen en timeline. Inclusief de persoonlijke opvolging na de matching.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wie ben jij als ondernemer? Wat drijft jou? Wat is je company dream? Wat zijn je talenten en valkuilen? Door een grondige screening stellen we een scherp profiel op van jouw future co-founder. Ook het ideale rollenpatroon krijgt hier al vorm.

Opstart van verkennende gesprekken met valabele kandidaten. Wederzijdse verwachtingen en pijnpunten worden besproken en in kaart gebracht. Het resultaat is een shortlist met mogelijke future co-founders.

We zetten relevante kennismakingsgesprekken op poten en stellen samen met jou een eerste samenwerkingsovereenkomst van 6 maanden op met concrete milestones.

The proof of the pudding is in the eating. Tijdens deze verlovingsperiode leer je elkaar echt kennen. Het al dan niet behalen van wederzijdse milestones zal bepalend zijn voor de volgende stap.

Presteert jouw kandidaat na 6 maanden nog steeds consequent? Dan heb je een winnaar! Het echte werk kan nu beginnen. Moeilijke discussies zijn vooraf gevoerd en in een duidelijke optieovereenkomst gegoten. Focus on the business and ready for the extra mile!

STEP BY STEP

Vind in 1-2-3 jouw witte raaf!

1.

De kick-off & intake omvatten het adviesluik en bieden je alle info op maat aan om je zoektocht naar de ideale co-founder te starten.

Dit onderdeel van het traject komt in aanmerking voor KMO portefeuille.

2.

Wat volgt is het implementatietraject: zowel de zoektocht, matching als de ‘test run’ met je kandidaat-co-founder.

Pay what it’s worth*

*we bespreken in onderlinge overeenkomst wat de zoektocht & matching jou waard is. 

3.

Presteert jouw kandidaat na 6 maanden nog steeds consequent? Dan is jouw match ‘made in heaven’. Bij succesvolle matching rekenen we een succes fee aan die +/- 20% van het jaarloon van je toekomstige co-founder bedraagt.

INTERESSE?

Neem dan contact op met Sabine Eevers, Director & Cupid of Co-founders.
Of boek meteen een kennismaking in!

+32 (0) 477 29 92 39
sabine.eevers@netwerkondernemen.be