Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Find your team

 

powered by

Ik zoek talent!

Openstaande vacature(s)?

Om de groei van je scale-up te waarborgen is het juiste talent op de juiste plaats van levensbelang.

Why?

Wat is één van de belangrijkste bouwstenen van een succesvol bedrijf? Juist, het team. Ben je het beu om de verkeerde mensen aan te trekken? Om te veel tijd en geld in sourcing te steken? 2021 is hét moment om je als beloftevolle werkgever op de kaart te zetten.

What?

Find Your Team is een kort en krachtig rekruteringstraject van 6 weken, afgestemd op de noden van (maximum 20) Vlaamse scale-ups. Je wordt persoonlijk begeleid in je zoektocht naar het perfecte talent. Zetelt jouw bedrijf in het arrondissement Antwerpen? Dan krijg je extra korting dankzij steun van de Stad Antwerpen!

How? 

Je gaat aan de slag met sterke insights over wat werkt en niet werkt in het aantrekken van talent. Je leert de kneepjes van video recruitment, gaat online met een killer job post over jouw bedrijf, krijgt de kans om digitaal te speeddaten met kandidaten & om je favorieten te ontmoeten tijdens een matchmaking event. Dankzij dit unieke, hybride format ga je naar huis met de perfecte match voor jouw team.

Waarom als scale-up kiezen voor
“Find Your Team”?

📹  HOW TO JOB POST

Leer hands-on hoe je de perfecte video-vacature maakt. Krijg peer-2-peer feedback van de deelnemende scale-ups. Je gaat online met een killer video job post die eruit springt!

🌶️  SPICE YOUR SEARCH

Het standaard recruitment proces kan wel eens wat peper gebruiken. Bij Find Your Team volgen speeddates, kennismakingsgesprekken & fysieke matchmaking elkaar in hoog tempo op. Bovendien genereer je extra bereik door in te zetten op video recruitment. Spoor talenten efficiënter op & leer ze kennen op een originele manier.

💎 LOOK FOR THE HIDDEN GEM

Het juiste talent heeft niet alleen de perfecte CV … Motivatie, bedrijfscultuur, normen, waarden & soft skills spelen minstens een even grote rol in jouw scale-up. Krijg de finesse van sourcing onder de knie & vind jouw witte raaf op een authentieke en efficiënte manier.

🚄  MAXIMIZE YOUR IMPACT

Dankzij tal van netwerking partners & met steun van de Stad Antwerpen wordt jouw impact gemaximaliseerd. Zo zorg je dat die witte raaf jouw vacature niet mist! Netwerk Ondernemen neemt als facilitator alle zorgen op zich, you just hop on the train!

Wat mag je verwachten?

CREATE YOUR PERSONAL JOBPOST

WORKSHOP 7/10: Leer de perfecte videovacature maken op basis van je bedrijfscultuur, met ondersteuning van experten die weten wat werkt en wat niet. Krijg instant feedback van je peers (de deelnemende scale-ups). Je gaat online met een killer video job post!

START TO SOURCE

Lanceer je video op verschillende kanalen & start to source. Dankzij ons netwerk & partners zoals Vacatube wordt jouw job post in no time een hit! 

MEET YOUR TALENTS

SPEED DATE 25/11: Via Conversation Starter organiseren we digitale speed dates met jouw geselecteerde talenten. Via 1-op-1 matching maak je kennis met de persoon achter de CV. Na een uur weet jij meteen wie je meeneemt naar de volgende ronde!

DEEP DIVE EVENT

29/11: Let’s meet up. Als kers op de taart worden jouw favoriete kandidaten uitgenodigd op ons matchmaking event. Op een originele manier leer je de soft skills & motivatie van jouw talenten beter kennen. Verwacht je aan business games, competitie & netwerking.

FIND YOUR HIDDEN GEM IN 6 WEEKS

Het Find Your Team traject duurt 6 weken. Jij gaat (hopelijk) naar huis met de perfecte match voor je scale-up én met heel wat handvaten voor een volgende sollicitatieronde. Bovendien krijg je dankzij de Stad Antwerpen een fikse korting als je groeibedrijf zetelt in het arrondissement Antwerpen. 

 

Pricing & Data

Deelnamefee: € 500 (excl. btw)

Deelnamefee arrondissement Antwerpen: € 250 (excl. btw)

Noteer in jouw agenda:

  • 7 oktober 2021: workshop ‘how to video post’ met Tomorrow
  • 15 oktober 2021: go online & start sourcing
  • 25 november 2021: speeddating met talenten via Conversation Starter
  • 29 november 2021: deep dive matchmaking event

Na je inschrijving wordt jouw dossier kort gescreend op de volgende criteria: 

  • Je bent een innovatieve starter of ambitieuze snelle groeier
  • Je onderneming ontwikkelt een vernieuwende activiteit
  • Er is sprake van min. 1 openstaande vacature en/of je bent op zoek naar een co-founder
  • Je onderneming heeft een jaaromzet van min. €50.000 euro (of heeft €250.000 kapitaal opgehaald)

powered by

APPLY HERE 👇🏾

Vragen?

Neem dan contact op met Sabine Eevers, Creator of opportunities & Chief networking officer.

+32 (0) 477 29 92 39
sabine.eevers@netwerkondernemen.be 

 

 

Meer info

Stad Antwerpen gaat voor matchmaking

Stad Antwerpen gaat voor matchmaking

Sinds dit voorjaar biedt stad Antwerpen financiële ondersteuning voor de organisatie van evenementen waarbij matchmaking op het vlak van kapitaal, talent en businesswerking centraal staat. Ondernemers ontmoeten er bedrijven en organisaties waarmee ze kunnen samenwerken en waarvan ze kunnen leren. De stad wil hen zo een extra stimulans bieden om verder te groeien. Lees meer

Recruitment bij scale-ups kan wel wat peper gebruiken

Recruitment bij scale-ups kan wel wat peper gebruiken

Na Find Your Co-Founder, is er nu ook Find Your Team! Lees hier de perslancering. 

powered by