Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Mentor Me programma

De juiste mentor is goud waard voor je business. Hij of zij helpt je met ideeën, biedt een frisse kijk op de zaken én geeft advies. Wil je ook begeleiding op maat? Prima. Jij zorgt voor de inzet, wij voor de perfecte ‘match’ met je mentor.

Criteria

Ben jij de geknipte M/V voor het Mentor Me programma? Overtuig ons.
Wel moet je voldoen aan enkele selectiecriteria:

  • Je wilt (inter)nationaal groeien met je business
  • Je ontwikkelt een vernieuwende activiteit
  • Je creëert 3 à 5 future-proof jobs binnen de 3 jaar
  • Je hebt een bewezen verdienmodel en reeds eerste betalende klanten
  • Je hebt een omzet van minstens 50.000 euro per jaar
  • Je bezit het merendeel van de aandelen
  • Het is een voltijdse job (niet in bijberoep)
  • Jij zet je voor de volle 100% in voor het slagen

Wat verwachten we van jou?

  • Kostprijs van €1 per dag (exclusief btw)
  • No commitment = no access!

Wat mag je verwachten?

Ben je geselecteerd voor het Mentor Me programma? Proficiat! Je staat op het punt om aan een nieuw avontuur te beginnen. Wat kan je verwachten?

Matchmaking

Wij zorgen voor een ideale match met een ervaren ondernemer als jouw mentor gedurende 2 jaar. Hij treedt op als vertrouwenspersoon die je een spiegel voorhoudt wanneer nodig en helpt deuren te openen. 

The Mentor Room

Elke 6 maanden krijg je een persoonlijke Mentor Room. Dit kan je vergelijken met een Raad van Advies waarbij 6 ervaren ondernemers rond de tafel zitten inclusief je mentor. Het moment bij uitstek om je vraagstukken op tafel te gooien en beroep te doen op de ervaring van ervaren ondernemers. Daarnaast word je zo ook klaargestoomd voor het samenstellen van je eigen Raad van Advies in de toekomst.

Peer-2-peer learning

Bij Netwerk Ondernemen geloven we sterk in de meerwaarde van peer-2-peer learning. Dit wordt gestimuleerd dankzij de Founder Rooms waar de founders samenkomen rond bepaalde topics en kunnen leren van elkaars ervaringen, successen en valkuilen.

Alumni Room

Na een begeleiding van 2 jaar krijg je de mogelijkheid toe te treden tot een Alumni Room waarbij mede afgestudeerde founders 4x per jaar samenkomen. Daarnaast krijg je als alumni ook nog toegang tot de events van Netwerk Ondernemen en dus ook tot het netwerk.

Netwerk van ondernemers

Je krijgt toegang tot een hecht en oprecht netwerk van ondernemers waar belangeloosheid centraal staat. Alle mentors en founders zijn binnen handbereik dankzij ons eigen intern platform Peepl en de interne events die we organiseren zoals de Scale-Up Marathons.

Work hard,
stay humble.