Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Need a mentor?

No strings attached

 

 

Laat je begeleiden

Mentor Me begeleidt jonge ondernemers via mentoring. Gedurende twee jaar word je door één van onze ervaren mentoren bijgestaan in jouw groeiproces, met het oog op creëren van toekomstgerichte jobs, het versterken van je leiderschapskills en het bewaken van de interne structuur. 

Voor wie?

De deelnemer aan het Mentor Me traject is de founder van een groeibedrijf die het merendeel bezit van de aandelen en over het belangrijkste zeggenschap beschikt (CXO-rol). De founder moet ook voltijds bezig zijn met deze activiteit. Co-founders mogen mee deelnemen aan de verschillende fases van de selectie en aan bepaalde events maar er wordt steeds maar één persoon begeleid.

Selectiecriteria

 • Je hebt een growth mindset.
 • Je ontwikkelt een vernieuwende activiteit.
 • Je creëert een 3 tot 5-tal future-proof jobs binnen 3 jaar.
 • Je onderneming heeft een bewezen verdienmodel en betalende klanten
 • Je bezit het merendeel van de aandelen.
 • Je onderneming is een vennootschap.
 • Je werkt full-time in hoofdberoep voor jouw bedrijf.
 • Er is een reële behoefte aan begeleiding.
 • Jij zet je voor de volle 100% in. No commitment, no access.

Selectieprocedure?

Elke maand heb je de kans om te komen pitchen voor een comité van 12 ervaren ondernemers! Wil je de kans grijpen om ook 2 jaar begeleid te worden door een ervaren ondernemer als mentor? Kijk dan snel verder naar de komende data en schrijf je snel in voor een verkennend gesprek. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij. En wie weet word jij wel geselecteerd tijdens het volgende selectiecomité!

Data selectiecomités

 • 27 april 2021– GENT
 • 26 mei 2021– ANTWERPEN
 • 22 juni 2021 – LEUVEN
 • 30 juni 2021 – EXTRA SELECTIECOMITE
 • 31 augustus 2021 – GENT
STEVEN LEUNENS & PIETER LESAGE

STEVEN LEUNENS & PIETER LESAGE

Founder & Mentor

MENTOR MATCH

“Elke founder krijgt een mentor toegewezen gedurende 2 jaar. Dit is echt van onschatbare waarde om te leren van elkaars ervaringen, valkuilen en successen. Een klankbord zonder verborgen agenda.”

LUC DE CLERCK & KEVIN GEETS

LUC DE CLERCK & KEVIN GEETS

Mentor & Founder

COMMUNITY

“Ik ben enorm verrast van de kracht van de community. Elke keer als ik naar een event ga, lijkt het alsof ik de mentors en founders al jaren ken.”

ARNE VALAERT & MARIO VAN DE VOORDE

ARNE VALAERT & MARIO VAN DE VOORDE

Founder & Mentor

THE MENTOR ROOM

“Elke 6 maanden jouw vraagstukken laten challengen door 6 ervaren ondernemers is echt van onschatbare waarde. Je krijgt enorm veel input en feedback op korte tijd.”

RUDI LENAERTS & INE BOONEN

RUDI LENAERTS & INE BOONEN

Mentor & Founder

100% INZET

“Je moet als founder wel 100% commitment hebben, want anders haal je er niet alles uit. Door je volledig in te zetten, geraak je het verst en leer je het meeste bij.”

Benieuwd naar jouw ‘perfect match’?

Wat mag je verwachten?

Mentor Me

 • Matchmaking met een ervaren ondernemer als persoonlijke mentor
 • Een individuele Mentor Room (adviesraad) elke 6 maanden
 • Begeleiding op maat gedurende 2 jaar
 • Maandelijks selectie
 • Eigen bijdrage van €500 per jaar 
 • Maar no commitment = no access!

PROGRAMMA

Ben je geselecteerd voor het Mentor Me programma? Proficiat! Je staat op het punt om aan een nieuw avontuur te beginnen. Wat kan je verwachten?

Matchmaking

Wij zorgen voor een ideale match met een ervaren ondernemer als jouw mentor gedurende 2 jaar. Hij treedt op als vertrouwenspersoon die je een spiegel voorhoudt wanneer nodig en helpt deuren te openen. 

The Mentor Room

Elke 6 maanden krijg je een persoonlijke Mentor Room. Dit kan je vergelijken met een Raad van Advies waarbij 6 ervaren ondernemers rond de tafel zitten inclusief je mentor. Het moment bij uitstek om je vraagstukken op tafel te gooien en beroep te doen op de ervaring van ervaren ondernemers. Daarnaast word je zo ook klaargestoomd voor het samenstellen van je eigen Raad van Advies in de toekomst.

Peer-2-peer learning

Bij Netwerk Ondernemen geloven we sterk in de meerwaarde van peer-2-peer learning. Dit wordt gestimuleerd dankzij de Founder Rooms waar de founders samenkomen rond bepaalde topics en kunnen leren van elkaars ervaringen, successen en valkuilen.

Alumni Room

Na een begeleiding van 2 jaar krijg je de mogelijkheid toe te treden tot een Alumni Room waarbij mede afgestudeerde founders 4x per jaar samenkomen. Daarnaast krijg je als alumni ook nog toegang tot de events van Netwerk Ondernemen en dus ook tot het netwerk.

Netwerk van ondernemers

Je krijgt toegang tot een hecht en oprecht netwerk van ondernemers waar belangeloosheid centraal staat. Alle mentors en founders zijn binnen handbereik dankzij ons eigen intern platform Peepl en de interne events die we organiseren zoals de Scale-Up Marathons.

MEET THE FOUNDERS

Benieuwd naar welke founders geselecteerd zijn voor het Mentor Me traject? En wie weet mogen we jou ook straks verwelkomen!

Elke dag een beetje beter.

Elisabet Lamote
Trooper