Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

KMO-Portefeuille

Hoe kan ik de KMO-Portefeuille gebruiken?

Netwerk Ondernemen is een officieel erkende partner van de KMO-portefeuille voor opleiding en advies.
Hierdoor kan je als kleine onderneming genieten van 30% steun op bepaalde opleidingen/advies. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro steun.

Hoe werkt het?

Stap 1

Doe je aanvraag via KMOP portaal (binnen 14 dagen na start van de opleiding/advies). Je kan ons vinden als dienstverlener op ons registratienummer DV.O240638 voor opleiding en DV.A240639 voor advies.

Stap 2

De aanvraag wordt automatisch bevestigd. Netwerk Ondernemen moet je niet langer goedkeuren, maar blijft wel toezien dat de steunaanvraag voldoet aan de voorwaarden van de kmo-portefeuille, zo niet kan Netwerk Ondernemen de steunaanvraag alsnog weigeren.

Stap 3

Na de aanvraag, krijgt u onmiddellijk de gegevens om uw eigen aandeel in de kosten te storten in uw elektronische kmo-portefeuille (Sodexo). Daarvoor hebt u 30 kalenderdagen de tijd. Dit is het bedrag van jouw deelname (exclusief BTW) en min 30%.

Stap 4

Schrijf de BTW over op de rekening van Netwerk Ondernemen CVSO (rekeningnummer BE80 7310 3164 1977). Jouw factuur heb je aangekregen na het afsluiten van de overeenkomst.

Stap 5

Zodra uw storting ontvangen is, stort de Vlaamse overheid de subsidie in uw portefeuille.

Stap 6

Nu kan u Netwerk Ondernemen CVSO betalen met uw elektronische kmo-portefeuille. Het kan tot 14 kalenderdagen duren vooraleer de betaling wordt uitgevoerd.

Meer informatie over de KMO-portefeuille?