Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

What's in it for me?

We winden er geen doekjes om: een goede mentor zijn vraagt zeker tijd en toewijding. Maar we beloven je alvast één ding: de energie die je terugkrijgt, maakt het de inspanning dubbel en dik waard.

1. Stap uit je comfort zone

Een volgende generatie ondernemers betekent ook nieuwe business modellen, innovatieve oplossingen, een andere manier van denken, … Je wordt dus zelf ook uitgedaagd om uit je comfort zone te stappen.

2. Herontdek jouw ‘heilige vuur’

Herinner je je nog de opstartjaren van jouw bedrijf? Als mentor word je zelf terug gekatapulteerd naar die tijd. Zo herbeleef je al snel de passie terug van die beginjaren. Met als gevolg dat je zelf ook dat heilige vuur her-ontdekt voor jouw onderneming.

3. Draag je steentje bij

Een van onze belangrijke selectiecriteria is het creëren van jobs. Bedrijven moeten kunnen aantonen dat ze jobs creëren om de economie te stimuleren. Door hen de nodige begeleiding te bieden, draag je dus ook je steentje bij.

4. Vergroot je netwerk

We maken deel uit van een internationaal netwerk (Réseau Entreprendre), actief in 10 landen en met liefst 17.000 leden-ondernemers. Daarnaast organiseren we een aantal gesloten events per jaar. Hier komen o.a. actuele topics, getuigenissen en netwerking aan bod. 

5. Ontmoet de beste groeibedrijven

Door onze strenge selectieprocedures bereiken en begeleiden we ondernemers die op het kantelpunt staan (inter)nationaal door te groeien. We willen de ondernemers van morgen mee ondersteunen.

 

Voel je je klaar om mentor te worden? Neem contact op voor een eerste verkennend gesprek. Of kom proeven van het mentorship tijdens een van onze gesloten events.

Meet the mentors

Als mentor van Netwerk Ondernemen maak je deel uit van een buitengewoon kwalitatief gezelschap mentors. Mogen we jou ook verwelkomen in deze lijst?

Andreas Creten
madewithlove
Co-founder & CEO
Bob Cornelis
Ready for Solutions
Eigenaar
Claude Vindevogel
Viva Cleaning BVBA
Zaakvoerder
David Geens
ID4U
Owner