Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

What's in it for you?

Besides eternal glory... a lot more than you think! Mentor worden

Als mentor krijg je de kans om jouw ervaring als ondernemer te delen met de ondernemers van de toekomst. Creëer impact via jouw advies en draag bij aan real-life cases. Word geïnspireerd door andere ondernemers, doe mee aan brainstorms en krijg al doende nieuwe ideeën.

What’s in it for you?

Ontmoet jonge wolven 🐺

Als mentor ontmoet je innovatieve groeibedrijven en aanstormend ondernemerstalent. Met jouw ervaring, geduld en hands-on advies timmer je mee aan de ondernemersplannen van de toekomst.

 

Kwalitatieve toogklap 🎪

Als mentor heb je steeds gratis toegang tot al onze workshops & netwerk events. Aan onze toog worden samenwerkingen gesmeed en tips gedeeld (oh ja, en de catering is écht om over naar huis te schrijven). 

Toegang tot onze community 🗣

Onze community bestaat uit pijlsnelle groeiers met een open mindset. Via ons ledenplatform blijf je in contact met ervaren ondernemers over heel Vlaanderen. Peer-2-peer learning staat bij ons centraal. Welcome to the family! 

Lifelong learning 🧠

Onder het motto ‘nooit te oud om te leren’ krijg je als mentor heel wat nieuwe inzichten. Leer bij over coaching, stuur jouw business aan, word geïnspireerd en vooral: leer van elkaar!

WHAT THEY SAID

THOMAS BONTE

THOMAS BONTE

Mentor

“Het is géén student-docent relatie. Je bent een reisgezel, een klankbord.”

Lees ook de volledige blog over mentor Thomas.

LUC DE CLERCK

LUC DE CLERCK

Founder, mentor

“Voor mij betekent mentor zijn dat je met een goed gevoel van tafel gaat nadat je hebt samen gezeten. Iets betekenen voor je mentee, al is het maar iets kleins. Die voldoening, daar doe ik het voor als mentor.”

MARC DE SWAEF

MARC DE SWAEF

Mentor

“Het meest waardevolle voor mij? De mogelijkheid om buiten mijn comfortzone te treden. Mentoring zet je brein terug open om ook je eigen business en werking op een andere manier te zien.”

Wat verwachten we van jou?

  • Je wordt de persoonlijke mentor van een of meerdere jonge ondernemers in het Mentor Me traject
  • Je begeleidt de founder gedurende een traject van 2 jaar
  • Je neemt elke 6 maanden deel aan de Mentor Rooms (= raad van advies)
  • Belangeloosheid, don’t invest anything but your time! 
  • Eigen bijdrage van €500 per jaar (excl. btw)

Ready to be a mentor?

Voel jij je klaar om mentor en persoonlijk klankbord te worden voor jonge ondernemers? Neem dan contact op voor een eerste verkennend gesprek! Of kom proeven van het mentorship tijdens een van onze gesloten events.

 

Meet the mentors

Als mentor van Netwerk Ondernemen maak je deel uit van een buitengewoon kwalitatief gezelschap mentors. Mogen we jou ook verwelkomen in deze lijst?

Isabelle Vermeire
Vecarro
Managing Director
Jérôme Leclef
Belgian Industrial Group
Owner, Managing Director
Jonas Hamerlinck
Ollie
Founder
Andreas Creten
madewithlove
Co-founder & CEO