Ik ga op reis en ik neem mee: deze 6 apps!

Als ondernemer moet je er ook eens tussenuit kunnen. Niet alleen voor jezelf maar ook om tijd door te brengen met jouw gezin of vrienden. Ben je nog op zoek naar leuke tips? Laat je dan alvast verrassen door deze 6 apps! 

Chatnbook

Iedereen kent de app Tinder wel om zo nieuwe mensen te leren kennen. ChatnBook werkt volgens hetzelfde principe maar dan voor hotels. Je geeft jouw bestemming, data en voorkeuren in en Chatnbook laat jou een serie hotels zien met foto’s. Met de rode en groene duim geef je aan of je interesse hebt in een bepaald hotel en zij contacteren jou terug met hun beste prijzen.

Meer info: https://www.chatnbook.com

Cool Cousin

Ben jij iemand die graag nieuwe plekken ontdekt, lees niet de toeristische trekpleisters die je in elke reisgids terugvindt? Dan is Cool Cousin iets voor jou! Op basis van jouw interesses krijg je een “Cousin” aka een local toegewezen die haar favoriete plekjes en advies deelt. Er zijn cousins actief in 16 verschillende steden, waar wacht je nog op?

Meer info: https://www.coolcousin.com/blog/about-us/

Sidekix

Een leuke tool om niet de uitgestippelde routes te volgen in reisgidsen, is Sidekix. De app stelt een route samen gebaseerd op jouw interesses en voorkeuren, en is dus niet per se de kortste route. Ben je op zoek naar een hippe bar of een leuke kunstgalerij? Deze app brengt je er naartoe!

Meer info: http://www.getsidekix.com

Hopper

Iedereen bespaart graag geld, en dat is wat Hopper belooft. De app vertelt je wanneer het beste moment is om een vlucht te boeken, waar je dit best kan doen en hoe je geld kan besparen. Dankzij notificaties word je ook op de hoogte gebracht wanneer de prijs voor een ticket zakt en in 60 seconden tijd kan je het ticket ook boeken. Ik ben alvast overtuigd!

Meer info: https://www.hopper.com

Pocket

Ken je dat gevoel dat je in de week een interessant artikel tegenkomt maar eigenlijk geen tijd hebt om het te lezen? Dankzij de app Pocket kan je deze interessante artikels, video’s of andere content opslaan en kan je op vakantie eindelijk de tijd nemen om deze te lezen. En het beste van al: je hebt zelfs geen internet nodig om de artikels te lezen!

Meer info: https://getpocket.com

Audible

Er even tussenuit gaan is ook het ideale moment om die audiobooks te beluisteren die al lang op jouw lijstje staan. En op deze manier leer je zelf ook nog bij met een cocktail in de hand!

Meer info: http://www.audible.com

About the author

Leave a Reply