No-Nonsense conference – what to expect?

Dit jaar organiseert Netwerk Ondernemen voor de eerste keer de No Nonsense conferentie met als rode draad – “It is not about dreaming big, but doing big!” waarbij de focus ligt op het effectief doen!

Op 14 juni zullen 5 top sprekers het podium betreden in het prachtige gebouw De Kanselarij van BNP Paribas Fortis in Brussel. Deze (inter)nationale entrepreneurial minds brengen ieder een gepassioneerde keynote over de toekomst / realisaties /challenges rond een overkoepelend thema : WELLBEING in de ruime zin. Denk daarbij aan gezondheid, sport, eten, goede mindset,…

Wat mag je verwachten?

Als je echt wil ondernemen dan blijft het niet bij dromen alleen, maar moet je ooit de sprong wagen in het diepe zonder te weten wat er beneden te wachten staat.

De 5 sprekers die het podium zullen betreden, hebben die sprong reeds genomen, sommigen al wat letterlijker dan anderen 😉 Zij nemen jou mee doorheen hun ondernemersverhaal en delen hun tips and tricks. En wie weet wordt jouw droom binnenkort ook realiteit!

Welke sprekers zullen het podium betreden?

  • Sahar Hashemi – Serial entrepreneur (Coffee Republic & Skinny Candy) & bestselling author
  • Cedric Dumont – The flying man
  • Marc Lammers – Former Head Coach of the Dutch Women’s National Field Hockey Team
  • Koen Kas – Professor Molecular Oncology at the University of Ghentm CEO Inbioveritas & Healthskouts
  • Bieke Van Gorp – COO FibriCheck and winner of the Pitching Night competition

Maak kans op een meet & greet!

Trek jouw stoute schoenen aan en maak kans op een plaats rond de tafel met Sahar of Cedric! Het enige wat je daarvoor moet doen, is deelnemen aan de wedstrijd.

See you there!

About the author

Leave a Reply