Ondernemers in de kijker: deel 3 – kersteditie

Ondernemers in de kijker - deel 3 - kersteditie

De kerstdagen liggen in het vooruitzicht. Sommigen onder jullie hebben misschien alle cadeaus al gekocht, maar misschien ben je toch nog net op zoek naar dat ene speciaal cadeau. In deze kersteditie van ‘Ondernemers in de kijker’ geven we je enkele ideetjes mee die jou kunnen inspireren voor een origineel kerstcadeau!

Roof Food

Hou jij van lekker eten en drinken? En liefst ook nog eens in een originele setting? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Roof Food organiseert een knus winters dakdiner waar je kan genieten van een heerlijk gastronomisch 5-gangen diner waar wintergroenten een centrale plaats innemen. Zo kom je meteen in de kerstsfeer en doe je misschien wel wat inspiratie op voor jouw eigen kerstfeestje ;). Wees er wel snel bij want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Schuif je mee aan tafel?

Uulki

Heb jij dit jaar het kaartje getrokken voor tante Kaat of nonkel Jef maar weet je echt niet wat kopen? Neem dan eens een kijkje op Uulki, allemaal duurzame kook- en huishoudproducten gemaakt van lokaal hout! Een leuke snijplank voor nonkel Jef en nieuw bakmateriaal voor tante Kaat. Ideaal, toch? Oh ja, en als je dan toch bezig bent, dan koop je toch gewoon voor jezelf ook iets? Goed voor het milieu, betaalbaar en voor ieder wat wils!

TagCity

Met de feestdagen op komst, merk je dat iedereen er gelukkig bijloopt. Lekker eten, gezellig bijpraten met familie en vrienden,.. maar de enige vriend die hier niet zo blij mee is , is jouw portemonnee. Want hoe je het ook draait of keert, feestdagen kosten geld! Maar wat als ik jou zou vertellen dat je heel wat kan besparen? Klinkt goed, niet waar?  Kijk dan snel op de site van TagCity of hun Facebookpagina want zij zoeken alle sites af naar online kortingsbonnen die je dan meteen kan inwisselen. En op het einde van de rit, is niet alleen jouw buik gevuld maar blijft ook jouw bankrekening gevuld!

Foodpairing

Staat er bij jou deze kerst ook weer diezelfde gevulde kalkoen zoals elk jaar op het menu? Of wil je het dit jaar eens over een andere boeg gooien maar weet je niet waar beginnen? Laat die kookboeken voor wat ze zijn, en neem een kijkje op de blog van Foodpairing voor originele recepten. Zij brengen jouw smaakpapillen in hogere sferen dankzij hun unieke combinaties van ingrediënten. Wedden dat je niet alleen een 10 krijgt voor sfeer en gezelligheid maar ook voor het eten?  Dat smaakt naar meer!

LifePowr

Beginnen jouw dansbenen ook al te kriebelen bij het gedacht aan nieuwjaar? Maar word je tegelijkertijd moe als je denkt aan de late uurtjes en de batterijen die je weer moet opladen voor het nieuwe werkjaar? Je bent niet de enige! Want ook jouw gsm krijgt heel wat te verduren: al die smsjes op 1 januari, maar ook de gênante filmpjes die zeker en vast zullen opduiken in de weken na nieuwjaar. Of ben je DJ in charge op het lokale nieuwjaarsfeestje en dient je laptop als mengpaneel? Geen paniek! Want ook voor jouw elektrische apparaten hebben we het ideale kerstgeschenk: de Lifepowr A2 en A3. Nooit meer platte batterij dankzij deze Power Packs!  Zo hoef je je alleen nog maar druk te maken om je eigen batterijen weer op te laden ;).

About the author

Leave a Reply