Op 10 januari vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Dit keer met als thema een winterbarbecue en op toch wel een speciale locatie: De Serre. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen 2 van onze laureaten CityCubes en Forganiser. Bovendien wordt StartUp Village, waar ook De Serre gesitueerd is, onze nieuwe uitvalsbasis in Antwerpen.

2016: je was geweldig 

Zoals elk jaar blikken we op onze receptie terug op het voorbije jaar. 2016 was een jaar waar onze laureaten niet stil gezeten hebben. Ondertussen begeleiden we 50 laureaten. Zij draaiden samen in 2016 een omzet van 8,1 miljoen euro en creëerden samen maar liefst 231 jobs! Maar ook onze leden zijn we enorm dankbaar. Ondertussen telt Netwerk Ondernemen 74 leden waarvan er 32 mentor zijn, sommige zelfs van meerdere starters, 32 een expertenfunctie vervullen en 8 die vooral een bijdrage leveren tot het netwerken. De mentors zetten zich maar liefst 1394 uren in voor onze laureaten in 2016. Daarnaast willen we nogmaals onze partners extra in de bloemen zetten en hen bedanken voor hun steun.

handtekening-partners

2017: heel wat nieuws in petto

Ook in 2017 staan er heel wat nieuwigheden op het programma. Zo zullen de 10 geselecteerden van het Boost-Me programma editie 1 intensief bouwen aan hun groeiplan tijdens het lokale GrowthCamp en zullen ze dit ook toepassen in de praktijk tijdens het internationale GrowthCamp in Berlijn. Maar dat is niet alles! De eerste Scale-Up Marathon zal georganiseerd worden dus volg ons zeker op Facebook of Twitter voor updates! En als kers op de taart zullen we ook een grootschalige inspiratiesessie organiseren maar ook daarover snel meer nieuws.

CityCubes “studeert af”

Hoogtepunt van de avond was toen Dieter Veulemans van CityCubes zijn ondernemersverhaal deed. Dieter is de eerste laureaat die in 2016 “afstudeerde”. Met trots luisterden we naar hoe hij in de voorbije 2 jaar evolueerde van een eenmanszaak naar een succesvolle organisatie met een sterk team van 8 medewerkers. Dankzij dit team organiseerde CityCubes al meer dan 100 pop-ups voor onder andere Samsung, Tesla, Tomorrowland, Mobile Vikings, ENI,.. In de zomer van 2016 deden ze maar liefst 198 activaties op 2 maanden tijd! Meer info op www.citycubes.be

image001

About the author

Leave a Reply