Netwerk Ondernemen

open menu sluit menu

Scale-Up Marathon

SAVE THE DATE: 29/04/2021

#sterkondernemen

Scale-Up Marathon

Loop de ondernemersbeentjes van onder je lijf op de Scale-Up Marathon! Dit exclusieve event wordt drie- tot viermaal per jaar georganiseerd, telkens rond een specifiek thema

  • HR/Talent;
  • Kapitaal;
  • Internationalisering;
  • Sales;

💡 Educatief event met een afwisselende mix van keynotes, workshops, individuele experten gesprekken, speeddating sessies en netwerking momenten.

🍲 Stel je eigen programma “à-la-carte” samen. Neem dus enkel deel aan wat voor jou interessant is.

👊  Sprekers zijn steeds gevestigde ondernemers die hun praktijkverhalen delen. Geen grote theoretische uiteenzettingen, maar concrete succesverhalen of valkuilen waar we ons, als ondernemer, maar al te goed in herkennen!

🥂 Peer-2-Peer learning staat centraal! De Scale-Up Marathon faciliteert en stimuleert de kennismaking tussen de deelnemers zodat ze van elkaar kunnen leren. Ons motto is niet voor niets ‘ondernemers voor ondernemers’.

Voor wie?

De Scale-Up Marathon is gratis voor leden van Netwerk Ondernemen en Start-it @KBC.

Wil je graag kennis maken met Netwerk Ondernemen? Dan betaal je 50 euro (excl. btw) voor deelname aan dit unieke event.

SAVE THE DATE: 29 april 2021

Zet je schrap voor de volgende Scale-Up Marathon op 29 april 2021, met als thema: IMPACT. More info soon! 

wat kan je verwachten?

Keynotes

Ondernemers delen hun verhaal. Elke Scale-Up Marathon voorziet een tweetal inspirerende keynotes. De “best practices” uit ons netwerk, die steeds in het thema van de betreffende editie passen. Elke keynote wordt afgerond met een Q&A-sessie.

Netwerking

Een goed netwerk bouw je op tussen pot en pint. Elke Scale-Up Marathon voorziet ruime tijd om – fysiek of digitaal – te netwerken. Leer elkaar beter kennen & get to know the Netwerk Ondernemen family! 

Speeddating

In de speeddating sessies verdelen we deelnemers in  kleinere groepen. Iedere deelnemer stelt zich voor in zijn groep aan de hand van een elevator pitch. Op deze manier leren de deelnemers op korte tijd nieuwe mensen kennen waar ze tijdens lunch of diner het gesprek meer in de diepte kunnen verderzetten.

Eén-op-één experten gesprekken

Grijp de kans om één van onze experten te spreken, helemaal voor jou alleen! Elke Scale-Up Marathon maken zo’n dertigtal experts, over uiteenlopende onderwerpen, zich vrij voor een 1-op-1 met jou. Bezorg je vraag, topic of issue op voorhand aan de expert, zodat het gesprek efficiënt en voorbereid kan verlopen. Ga naar huis met advies op maat! 

Workshops

Na een korte theoretische uiteenzetting, ga je praktisch aan de slag in één van de workshops. Verwacht je aan leerrijke cases, tips & tricks, do’s en don’ts … In elke workshop wordt een uitgebreid Q&A-moment voorzien. De praktijkgerichte workshops onderscheiden zich op die manier van de plenaire, op inspiratie gerichte keynotes. 

 

Panel

Leer van elkaar. Drie ondernemers uit het netwerk delen hun ervaring die aansluit op het thema van de dag. Het panelgesprek eindigt steeds met een Q&A-ronde zodat deelnemers kunnen sparren met de sprekers en elkaar. Grijp je kans en laat geen enkele vraag onbeantwoord!