Spring naar de inhoud

Advisory Circles*

Een circle of trust voor je grootste challenges

*Exclusief voor leden (mentors en Mentor Me-alumni).

Ervaren ondernemer? Bespreek grote uitdagingen met gelijkgestemde zielen

Een frisse kijk op een actuele uitdaging is goud waard. Daarom brengen we in onze Advisory Circles onze mentors en Mentor Me-alumni samen om in kleine groep te sparren over hun challenges. We matchen 5 groeiondernemers op basis van hun expertise en uitdagingen om een boeiende dialoog te creëren. In deze circle of trust worden jullie elkaars klankbord en helpen jullie elkaar te groeien als persoon en als ondernemer.

This is where the magic happens

Wanneer je 6 ondernemers samenbrengt in één ruimte, ontstaat er sowieso magie. Wij faciliteren een conversatie tussen gelijkgestemde zielen waarin vertrouwen en belangeloosheid centraal staat. Met een open visier bespreken we elkaars challenges en bieden we elkaar een frisse kijk.

Advisory Circle

Meer info

Voor wie

Mentors en Mentor Me-alumni kunnen aansluiten in dit exclusieve concept. Momenteel wordt toegang tot de Advisory Circles gereserveerd voor leden van de Netwerk Ondernemen community.

De waarde van een Advisory Circle is € 315 (excl. BTW) per sessie, maar wordt gratis aangeboden aan leden van Netwerk Ondernemen.

Neem contact op voor meer info

De Advisory Circles zijn exclusief voor leden van Netwerk Ondernemen. Interesse om lid te worden in onze community? Plan een korte kennismaking in.

Blijf op de hoogte

Pijl geel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Interessant voor jou