Spring naar de inhoud

Mentors

De motor van Netwerk Ondernemen

Met meer dan 180 zijn ze. De doorwinterde ondernemers die zich belangeloos inzetten voor jonge founders die hetzelfde meemaken.
Onze mentors zijn de motor die Netwerk Ondernemen draaiende houdt!

Onze visie op mentoring

Ondernemen doe je niet alleen. Elke succesvolle ondernemer heeft ooit hulp gekregen. Vraag maar aan alle 180+ mentoren uit ons netwerk: zij zetten hun kennis & expertise gratis in om jonge wolven te steunen in hun groeiproces. Belangeloosheid is een centrale waarde bij Netwerk Ondernemen. Behalve tijd, mag een mentor niets investeren in de onderneming van de mentee.

Een mentor functioneert als veilige haven. Een klankbord dat ervaring deelt, want een mentor ‘has been there’. Een mentor stelt de juiste vragen op het juiste moment, maar laat het antwoord bij de mentee. Een mentor houdt zijn mentee een spiegel voor als dat nodig is & viert successen volop mee.

“Ondernemers voor ondernemers”, dat is ons motto. Al onze mentoren zijn doorwinterde ondernemers die het klappen van de zweep kennen. Ze trekken ambitieuze groeiondernemers even uit het operationele en helpen hen strategisch na te denken over de toekomst, de interne structuur van de onderneming & hun positie als leider.

Founder & Mentor
Favicon Netwerk Ondernemen

Eeuwige roem?

What’s in it for you?

Besides eternal glory … a lot more than you think!

Huisstijl element Netwerk Ondernemen

ONTMOET JONGE WOLVEN

Als mentor ontmoet je innovatieve groeibedrijven en aanstormend ondernemerstalent. Met jouw ervaring, geduld en hands-on advies timmer je mee aan de ondernemersplannen van de toekomst.

Huisstijl element Netwerk Ondernemen

KWALITATIEVE TOOGKLAP

Als mentor heb je steeds gratis toegang tot al onze workshops & netwerk events. Aan onze toog worden samenwerkingen gesmeed en tips gedeeld (oh ja, en de catering is écht om over naar huis te schrijven).

Huisstijl element Netwerk Ondernemen

TOEGANG TOT ONZE COMMUNITY

Onze community bestaat uit pijlsnelle groeiers met een open mindset. Via ons ledenplatform blijf je in contact met ervaren ondernemers over heel Vlaanderen. Peer-2-peer learning staat bij ons centraal. Welcome to the family! 

Huisstijl element Netwerk Ondernemen

LIFELONG LEARNING

Onder het motto ‘nooit te oud om te leren’ krijg je als mentor heel wat nieuwe inzichten. Leer bij over coaching, stuur jouw business aan, word geïnspireerd en vooral: leer van elkaar!

Waarom ben en blijf je mentor?

Onze mentors zijn de motor van Netwerk Ondernemen. Met meer dan 180 zijn ze ondertussen en in 2022 spendeerden ze zo’n 11.093 uren aan intensieve begeleiding van jonge, beloftevolle groeibedrijven. Pro bono. Zonder verborgen agenda. Waarom zou je als ervaren ondernemer zo’n lange termijn engagement aangaan? En wat krijg je er dan voor in de plaats?

Isabelle Vermeire en Jérôme Leclef zijn respectievelijk Managing Director van Vecarro en Belgian Industrial Group. Maar nog belangrijker: ze zijn beide al jaren mentor bij Netwerk Ondernemen. Op onze sofa gaan ze in gesprek over het mentorschap.

Mentor x Mentee

Boek een kennnismakingsgesprek

Meer weten over onze mentor-werking? Heb je nog vragen?
Boek gerust een meeting met één van onze community managers. Ze staan je met veel plezier te woord!

Eva Moeyersoons

Community Manager Antwerpen-Mechelen & Matchmaking Genie

Maxim Leirman

Community Manager Oost- en West-Vlaanderen

Lore Beckers

Community Manager Limburg/Brabant & Accelerator of Joy