Spring naar de inhoud

Ho, ho, ho! Op zoek naar een leuk cadeau?

Netwerk Ondernemen > Ondernemers in de kijker > Onze Christmas Shopping List
Netwerk Ondernemen Christmas Shopping list

Ho, ho, ho, op zoek naar een leuk kerstcadeau? Breek je hoofd niet langer. Team Netwerk Ondernemen stelde de ideale Christmas Shopping list samen voor jou! Heel wat aangesloten founders bieden namelijk creatieve, hartverwarmende of originele producten of diensten aan mét een verhaal.

Overzicht


Njummie in your tummy

Sommige van onze geliefden hebben àltijd honger. No worries, we got you covered met deze delicatessen.

A fairtrade cashew story

The Nutty Farmer

De 100% Fairtrade noten van The Nutty Farmer worden met veel zorg door lokale boeren in Bobo-Dioulasso geteeld, een bijzondere plek in Burkina Faso waar de allerbeste cashewnoten te vinden zijn. Daarna worden ze in eigen atelier met veel liefde gekruid en geroosterd in de oven. Zo verkorten ze de keten en komen ze tot een duurzaam ‘Farmer to market’ verhaal. 

BUY HERE


Soda from Brussels

Atelier Cuarenta

Duik in de wereld van onze craft soda’s, waar alleen echte, verse ingrediënten de snit maken. Geen chemische fratsen of concentraten. Ontdek de klassiekers of waag je aan funky smaken:
– basil x lemon
– ginger x lemon
– maracuya x habanero x lime

BUY HERE


Suikervrije chocolade

OKONO

Met OKONO geen suikerdipjes meer! Maak kennis met een van je nieuwe vrienden: de 100% vegan, suikervrije en keto-vriendelijke OKONO chocoladereep is ambachtelijk gemaakt en zit boordevol liefde. Omdat we weten dat het ertoe doet voor jou. Met deze snack herovert een diverse smaaksensatie opnieuw een ereplaats in je keto low carb-levenswijze. Volop genieten zonder schuldgevoel.

BUY HERE


Davai Delicious Dumplings

Davai

Ruslan en Maybritt zijn twee jonge ondernemers, die in hun studententijd Davai oprichtten. Eén doel: harten en magen veroveren met deze plantaardige delicatesse. Voel je je gelimiteerd door veel producten? Moet je kiezen tussen smaak, gemak of gezond? Met Davai haal je dumplings in je diepvries die je binnen 5′ in een voorgerecht, maaltijdmaker of apero kan klaarmaken. Smakelijk!

BUY HERE


Gezond zondigen en hartig genieten

Kookboeken Tartelies

Annelies draagt belangrijke boodschap uit : voeding is het beste medicijn.  Plantbeest by Tartelies startte in de eigen keuken van Annelies Van Mol in Hoboken. Uit medische noodzaak startte ze voor zichzelf te koken zonder lactose, geraffineerde suikers of gluten. Klinkt saai, maar ondanks de ‘beperkingen’ moet koken en eten voor Annelies leuk én lekker zijn. En een goeie gezondheid, zou je dat niet iedereen willen geven? Help je geliefden op weg met een vernieuwend kookboek, om gezond aan de slag te gaan in 2024!

BUY HERE


Geluk zit in een klein flesje

Ritchie Supergiftpack

Er was eens de fifties, met zijn doo-wop rock, hoelahoep, Brigitte Bardot-in-bikini en … Ritchie: lekkere limonade van eigen bodem, lustig op de markt tot laat in de jaren ’70. Toen nam Ritchie een lange, deugddoende vakantie en nu staat ‘ie er weer, geüpdatet. Prettig bruisend als de tijd van toen en tegelijk helemaal mee met de 21e eeuw dankzij smaakduo’s van nu. Ideaal bij het facebooken, netflixen, spotifyen of na het surfen in het echt. Verras iemand met een origineel Ritchie pakket!

BUY HERE


Say cheese

De Kaasconnaisseur Kaasplank om cadeau te doen aan anderen of jezelf

Met een kaasplank van De Kaasconnaisseur tover je het eten van kazen om tot een ware beleving, dat je kan delen met je tafelgenoten. Deze kwalitatieve kazen worden gekoeld bij je thuis geleverd samen met een infokaartje en spraakbericht waarin de kaasmeester met heel veel passie en vakmanschap de kaasjes uitlegt!

BUY HERE


Unieke must haves

Een uniek cadeau voor je geliefde of beste vriend(in) schaf je bij één van deze kanjers aan:

Schenk jezelf

InZert 3D 3D beeldjes

Op zoek naar het meest persoonlijke kerstcadeau ooit? Liever je eigen gezin onder de kerstboom dan een ‘Kinneke Jezus’ of Maria en Jozef? Maak dan snel een afspraak en geef het meest waardevolle geschenk cadeau dat je ooit zal kunnen geven; een exacte mini-kopie van je jezelf of je dierbare!

BUY HERE


Zeg het met een persoonlijk juweel

ODE. Dat is een persoonlijke band op een subtiele manier dicht bij zichzelf dragen. Elk met de hand vervaardigd ontwerp van Lore Van Keer is gepersonaliseerd met namen of initialen die enkel zichtbaar zijn voor de persoon die het juweel draagt. De meer intieme, emotionele kant van jouw juweel blijft zo altijd verborgen voor de rest van de wereld. ODE. probeert op deze manier een verfijnd evenwicht te vinden tussen pure lijnen en pure emotie. Elk juweel is handgemaakt het atelier van Lore Van Keer in België.

BUY HERE


Breigoed met een poëtische insteek.

Een (hand)verwarmend cadeau: Schenk of ervaar buitengewoon comfort en warmte in deze kleurrijke wanten van Wolvis, vervaardigd uit een vakkundig samengestelde mix van merinowol, en verrijkt met een vleugje elastaan voor een perfecte pasvorm. Bovendien zijn de wanten niet alleen lekker warm; ze zijn ook super zacht. Door de binnenkant van de wanten te borstelen, creërden ze een extra knus en wollig gevoel. Ontworpen in België, gemaakt in Europa.

BUY HERE


Design in de kinderkamer of elke andere ruimte!

ecoBirdy_RhinoLampOcean_LED_Side_On_2_LR_Web - Joris Vanbriel

EcoBirdy maakt duurzame designproducten uit recycled plastic speelgoed. Op deze manier kunnen gebruikers creativiteit en design beleven maar tegelijkertijd bewustzijn voor duurzaamheid en circulaire economie. De ronde vormen van de Rhino-lamp lamp doen denken aan die van een neushoorn. Dankzij de gespikkelde look geeft de Rhino een zacht gloeiend licht dat een speciale sfeer brengt in zowel een kinderkamer als elke andere ruimte. Geïnspireerd door neushoorns, wil dit stuk het bewustzijn vergroten, niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor deze bedreigde diersoort. De Rhino-lamp wordt in Italië gemaakt van ecothylene®, het milieurvriendelijke materiaal dat is gepatenteerd door ecoBirdy. Tentoongesteld in de permanente collectie van de Young V&A in Londen. Design: Vanessa Yuan & Joris Vanbriel.

BUY HERE


Never underestimate the power of a good outfit on a bad day

Pursuit Femmes

Kleren maken niet alleen de man, maar ook de vrouw. Pursuit Femmes is begin februari 2021 opgestart door drie ondernemende vrouwen. Angélique, Joy en Jill delen naast een passie in women empowerment ook een hechte familieband. Pursuit Femmes is een duurzaam modemerk dat maatpakken en blazers voor vrouwen maakt, waarin zij zich krachtig en ambitieus voelen. Dus waarom deze kerst niet eens een prachtig kostuum, broek of blazer op maat van Pursuit Femmes schenken? Er zijn ook cadeaubonnen ter beschikking en leuke accessoires zoals broches of sokken.

BUY HERE


Mode met een positieve impact

Dressr Giftbox

De gift box van Dressr laat de ontvangen toe een waardebon te gebruiken voor eenmalige huren, een abonnement of het aankopen van een kledingstuk bij Dressr, de grootste collectie van kwalitatieve duurzame modeartikelen in België met merken zoals LIES MERTENS, Gigue, Terre Bleue, Janue en AR.M.

BUY HERE


Geniale, ultra slimme wallet!

De Garzini Essenziale portemonnee is niet alleen bijzonder mooi, hij bergt bankkaarten en briefgeld makkelijk op. Dit laatste op een wel heel ‘magische’ manier: leg je geld in de opengevouwen wallet, sluit en open hem vervolgens langs de andere zijde. Magic just happened! In deze gift box combineer je de compacte, hoogwaardig afgewerkte lederen portemonnee met een passende sleutelhanger die het leven van de ontvanger een tikkeltje luxueuzer zal maken..

BUY HERE


Let the games begin

Voor die ene tante of nonkel is urenlang tafelen een echte kwelling. These gifts come to the rescue!

Ontdek wie de kenner is

Flavory

Elke box van Flavory bevat twee anonieme kwalitatieve wijnen. Aan de ontvanger om ze te ontmaskeren tijdens het spel. Verzamel tips via quizvragen en leer kijken, ruiken en proeven. Word een echte wijnkenner en beleef een onvergetelijke avond met je vrienden!

BUY HERE


Go Undercover at home

Undercoveragent Bob bereidt zich voor om te infiltreren in een bende die zich bezighoudt met illegale gokpraktijken. Samen met hem raak je steeds dieper verstrikt in de vele duistere vertakkingen binnen de gokwereld. Van een casino waar zaken gebeuren die het daglicht niet mogen zien tot gemanipuleerde paardenraces. Hoe ver moet jij gaan om het hele web van The Gambler bloot te leggen?

Verken het bewijsmateriaal in de doos en ondervraag je verdachten. Volg je leads tot op het web en scan alle online sporen in je zoektocht naar de waarheid. Wees voorzichtig genoeg om je eigen cover-up niet op te blazen.

BUY HERE


Treat yourself & the planet

Met deze cadeaus doe je niet alleen jezelf of een geliefde een plezier. Jouw karma-punten staan ook bij Moeder Aarde geregistreerd!

MORO

MŌRO is er voor imperfecte duurzame mensen: ze willen hun steentje bijdragen, maar daarvoor niet al hun comfort opgeven. De meeste vloeibare persoonlijke verzorgingsproducten bevatten 80% water, verpakt in eenmalig plastic. MŌRO geconcentreerde poeder navullingen helpen je over te stappen van eenmalig gebruik naar herbruikbaar. Van het verzenden van water naar het verzenden van producten zonder water. Voeg gewoon kraanwater toe.

BUY HERE


Poetsen zoals bij NASA

KARMICARE

Deze fluoridevrije tandpasta biedt het beste van twee werelden. De kracht van natuurlijke ingrediënten én bio-innovatie. Er zijn twee formules: de ‘awake’ en de ‘asleep’-tandpasta, die naast een volledige tandverzorging ook het bioritme ondersteunen. Met de ‘awake’-versie krijg je een boost, met de ‘asleep’-versie kom je tot rust. Net iets wat ons ‘systeem’ verwacht.

BUY HERE


Dé nieuwe manier van afwassen

BRAUZZ. afwasmiddel

BRAUZZ. pakt drie grote pijnpunten aan van klassieke schoonmaakproducten: het gebruik van wegwerpplastic, overbodig vervoer van water en de schadelijke producten in schoonmaakmiddelen. De missie is glashelder: niet alleen onze huizen maar ook de wereld schoner te maken (en te houden) door single use plastic te verbannen uit het huishouden en biologisch afbreekbare producten te gebruiken.
Met het BRAUZZ. afwasmiddel bekom jij een schone en stralende vaat, zonder vieze gevolgen! Het werkt super eenvoudig; vul de fles met 250 ml warm water, giet de navulling in de fles, en SHAKEN maar!
Laat een half uurtje rusten en ontdek hoe het kraanwater is omgevormd tot een krachtig, gel-achtig afwasmiddel met een heerlijke citrusgeur.

BUY HERE


Conscious shopping gift card

Cosh Giftcard

Met de Conscious Shopping Gift Card inspireer je andere om eer­lij­ker en duur­za­mer te win­ke­len. Met de duurzame cadeaubon kan je shoppen bij verschillende handelaars in het COSH! netwerk. Shoppen bij hippe modezaken, genieten van eco-lifestyle winkels, natuurlijke cosmetica of sustainable fashion winkels ontdekken? Al deze producten en meer worden verzameld in één geschenkbon waar de ontvanger volop van kan genieten. De bon is ideaal voor een dagje winkelen in een Vlaamse stad of Brussel.

BUY HERE


Take care!

Is ‘meer zelfzorg’ een voornemen dat elk jaar terugkomt? Snuister eens door deze gifts, voor groot en klein.

GIMMY

Gimmy

GIMMY Energy zijn vitamine gummies die je lichaam en geest meer energie geven op een aangename manier. Dankzij de lekkere smaak kijk jij elke dag uit om je gummies te nemen, en met de hoge dosering aan vitamines en plantenextracten voel jij je dagelijks veel opgewekter en kan je een einde maken aan je vermoeidheid. Ze zijn suikervrij, vegan en geproduceerd in België.

BUY HERE


Honestly Beautiful

Giftbox - l'Huile by CÎME in luxueuze eco verpakking

Op zoek naar een 100% Belgisch én duurzaam cadeau voor jezelf en/of je geliefden? Dan is de nieuwe CÎME giftbox de perfecte partner in crime deze winter. Wij lanceren dit jaar een feestelijke giftbox met onze bestseller: l’Huile by CÎME, dé multifunctionele droge olie voor huid, haar & nagels! De kerstbox is Belgisch, biologisch & fairtrade en zit in een luxueuze, ecologische verpakking. De CÎME giftbox zorgt niet alleen voor een stralend zachte huid, haar & nagels, je draagt ook je steentje bij aan een goed doel. Voor elke verkochte box gaat er, zoals steeds, een deel van de opbrengst naar het Little Doctors project in Nepal.

BUY HERE


The WONDR of Gifting

Wondr of gifting

Ontdek de magie van ‘WONDR Moments’ met deze vijf unieke giftboxen, elk ontworpen om een betoverende ervaring te bieden. Binnenin vind je niet alleen een zorgvuldig samengestelde selectie van WONDR-producten, maar ook exclusieve extra’s die deze cadeaus extra speciaal maken. Elke box bevat custom made muziek van de Gentse artiest Lavito, die de sfeer van elk moment perfect weerspiegelt. Daarnaast bevat elke giftbox een plantbaar postkaartje, waarmee je de blijvende groei van je speciale momenten kunt koesteren. Bovendien biedt elke box praktische tips en tricks, aangepast aan het thema van de box, om de ervaring compleet te maken. En wie weet vind jij één van de vijf golden tickets in de verpakking! 🤩 Dan win je een bezoek voor 2 personen aan onze WONDR fabriek! 🧼

BUY HERE


Pawsome present!

Dit jaar kan je de feestdagen net zo bijzonder maken voor uw viervoeters – zij zijn immers ook onderdeel van de familie.

Gratis testzak gepersonaliseerd Honden en Kattenvoer

Healthy Foodbag Just Russel - Victor Mortreu

Gepersonaliseerde hondenvoeding en kattenvoeding, maandelijks geleverd aan huis. Beter voor je huisdier, gemakkelijker voor jou! Onze honden en katten verdienen het beste, en jij ook. Goed zorgen voor je huisdier moet persoonlijk, makkelijk en vooral leuk zijn. Just Russel gebruikt wetenschap en technologie zodat baasjes de beste keuze maken voor hun huisdier. Beantwoord online 10 eenvoudige vragen over jouw hond of kat. Het algoritme berekent de beste samenstelling en dagelijkse portie. Je ontvangt een uniek voedingsplan met voeding op maat maandelijks aan huis geleverd. Benieuwd? Vul het profiel van je huisdier in op Just Russel.

BUY HERE


 

Door een item van dit lijstje aan te kopen, steun je Belgische ondernemers met hun verhaal.  Alle founders van Netwerk Ondernemen volgen een tweejarig mentoring traject en worden in hun groeiverhaal ondersteund door onze fantastische mentors.

Merry Christmas and a Happy New Year, everybody! 

Groetjes,

Team Netwerk Ondernemen